E acel moment al anului în care regretați că nu ați ajuns la sală, că ați exagerat uneori cu mâncarea sau că pur și simplu nu ați mâncat ce a trebuit. Dacă ați pus câteva kilograme în plus de vara trecută, e bine să știți că există multe trucuri vestimentare, care vă ajută să ascundeți micile imperfecțiuni și pentru a fi în trend vara aceasta.

Așadar, dacă vreți să arătați bine într-o ținută, țineți mereu cont de aceste sfaturi:

Pentru a oferi suplețe taliei, purtați un corset modelator. Nu va face minuni, însă diferența va fi vizibilă. Și o curea subțire în talie, sau o fustă petrecută, va ajuta.

Pentru a da senzația de alungire, optați pentru decolteul în V sau pentru colierele supradimensionate. Același rezultat îl vor da și imprimeurile cu dungi verticale și subțiri. Iar dacă tot vorbim de verticalitate, să știți că, în general, orice este pe orizontală îngrașă. Fie ca vorbim despre croi sau imprimeu. Ideal este să alegeți haine care să urmărească linia corpului, dar care să nu fie mulate, dar nici oversized. Așadar, e vorba doar despre mărimea potrivită. Hainele prea mari nu ascund imperfecțiunile, ci le adâncesc.

Nu doar dungile verticale sunt un prieten de nădejde. Ca regulă de bază, imprimeurile mici abat atenția privitorului de la dimensiunile voastre. Cele mari însă, dau efectul invers.

Pentru doamnele și domnișoarele care doresc să ascundă câteva kilograme, sunt de preferat pantalonii trei sferturi, sau așa cum îi numesc designerii – de tip Capri. Și aici însă intervin discuții. Ca să nu dați greș, lungimea trebuie să fie la câțiva centimetri de gleznă și să nu existe pliuri sau pensele, pentru a nu da impresia deși mai multă rotunjime.

Totuși, dacă doriți să mascați șoldurile late, e bine să optați pentru pantalonii evazati și neapărat, cu talie înaltă.

Când alegeți fusta, luați în calcul că și aceasta trebuie să fie puțin deasupra gleznei, pentru a da  impresia de picioare lungi. Atenție, fustele trei sferturi sunt de evitat, pentru că acestea îngroașă piciorul. Și nu ne dorim asta, nu-i așa?

La fel de important este felul în care purtații hainele alese. Bluzele lăsate pe deasupra pantalonilor vor ascunde câteva kilograme bune din zona taliei.

Doamnele care sunt nevoite să poarte sacou trebuie să știe că modelul cu un nasture sau doi reprezintă un avantaj. Astfel, sunt de evitat hainele în patru nasturi, mai ales dacă aveți de ascuns o burtică inestetică.

Cât despre culori, încercați să vă creionați  ținuta  într-o singură nuanță. Indicat ar fi negru, bleumarin, maro sau verde închis. Veți alunga monotonia dacă accesorizați outfitul cu o geantă colorată, pe care o puteți purta în așa fel încât să mascheze o anumită zonă de care nu sunteți mulțumite.

Dacă am stabilit cum ne îmbrăcăm, acum e timpul să discutăm și despre încălțăminte. Cele cu un plus de greutate, vor alege vrând, nevrând, vârfurile ascuțite și tocurile cui. Un toc gros și mic nu va ajuta în demersul vostru de a masca o siluetă nu tocmai subțire. În plus, atunci când purtați tocuri, postura vi se va îndrepta automat și veți părea mai înalte. Iar ca pont, încercați ca pantofii ori sandalele să fie în aceeași nuanță ca pantalonul. Acest truc vă va alungi picioarele.

Și dacă tot e vară, să știți că pielea bronzată păcălește și vă face să păreți mai slăbuțe, doar alegeți-vă cu atenție costumul de baie. Iar pentru a fi convinse că ați atras atenția în zonele favorabile vouă, optați pentru accesorii inedite sau pentru un machiaj spectaculos, care bineînțeles, nu înseamnă exagerat.

În final, nu uitați să vă găsiți timp și pentru mișcare. Uneori nu merită să depuneți atât de mult efort ca să ascundeți un defect, cand îl puteți remedia.

 

Cu Drag de Stil – Echipa Brands’ War! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu