Te invităm la ziua noastră!

În urmă cu un an, pe 24 octombrie, lansăm un proiect ambițios – Brands’ War, cel mai mare Outlet din București! Am vrut să aducem într-un singur loc zeci de mii de produse, de la cele mai mari branduri ale lumii, la prețuri accesibile. Și, spunem noi, am reușit! Iată că, sâmbătă, sărbătorim primul an de viață și pregătim pentru voi, clienții noștri dragi, o serie de surprize, discounturi și o atmosferă inedită de shopping.

Te-ai născut de ziua noastră?

Începând de  marți, 20 octombrie și pâna sâmbătă, toți cei născuți pe 24 octombrie, primesc un discount automat la casa de marcat de 40%. Sărbătoriții nu trebuie decât să facă dovada zilei de naștere, colegilor noștri, cu buletinul.

Prețuri speciale într-o săptămână specială!

Timp de 5 zile, la Brands’ War Otopeni vom amenaja un corner special al prețurilor mici. Găsește-l și îți vei putea achiziționa super produse la super prețuri .

La Brands’ War reducerile se măsoară în nasturi!

Vino la shopping miercuri, pe 21 octombrie, de Ziua Internațională a numărării nasturilor, și în funcție de câți nasturi ai pe tine, noi te premiem cu reduceri. Fiecare nasture îți aduce un procent de discount, așa că alege cu grijă ținuta pe care o porți când vii la cumpărături.

Noi ne gândim la viitor!

Pe 24 octombrie, toți cei care achiziționează produse de la Brands’ War, de cel puțin 300 de lei, primesc din partea noastră un voucher de cumpărături în valoare de 50 de lei, pentru următoarea rundă de shopping în magazinul nostru. Valabilitatea acestor vouchere va fi până la data de 31 noiembrie 2020.

Iar pentru ca experiența voastră să fie una de neuitat, sâmbătă, clienții noștri vor fi întâmpinați cu șampanie, covor roșu și se vor bucura de un super show de modă.

Așadar, nu mai rămâne altceva de spus, decât „Spor la Shopping”!

Cu Drag de Stil – Echipa Brands’ War!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu