Cheful de shopping e parcă și mai mare atunci când se anunță și o vânătoare de reduceri, nu-i așa? 🙂 Începând de astăzi, în magazinele  Brands’ War tăiem prețurile cu 30% la toate articolele! ❤️

Produsele de la branduri de renume precum Furla, CHLOÉ, Dolce & Gabbana, Armani, Guess, Nike și muuuuulte altele așteaptă, așadar, nerăbdătoare, să ocupe un loc în garderoba ta.

Există oferte pentru toată familia ta! Așa că, fie că vorbim de doamne, domni sau copii, cu toții vă puteți găsi la Brands’ War ținutele preferate.

Vrei un costum de baie șic, o rochie vaporoasă, o geanta crossover într-o culoare pastelată sau o pereche de ochelari de soare la care visezi de mult? Acum e momentul să vii la shopping!

Sau, poate că partenerul tău își dorește ca vara aceasta să te impresioneze cu un stil nou? Ei bine, tot la noi găsește “ingredientele necesare”!

Cât despre cei mici… da, știm, cresc prea repede și mai mereu e nevoie de o garderobă nouă. Brands’ War e locul acela de unde le poți cumpăra copiilor tăi ținute de calitate la prețuri de neegalat!

Vino și convinge-te, începând de astăzi, în magazinele noastre Brands’ War din:

  • Bulevardul Magheru, la doar 5 minute de Piața Romană
  • Otopeni, la doar 5 minute cu mașina de Aeroportul Otopeni

Nu poți ajunge azi? E în regulă! Te așteptăm de marți până duminică între orele 12:00 și 20:00. Da, luni e închis:)

Cu drag de stil – echipa Brands’ War ❤️

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu