Pare că este aproape o artă să știi să faci bagajul, fie el și pentru o călătorie scurtă. Mai ales pentru o vacanță de o săptămână în care merg și copiii… De cele mai multe ori, doamnele sunt cele care au acest task de bifat, așa că, în continuare, ne luăm angajamentul să le oferim cele mai utile sfaturi, astfel încât, organizarea și împachetatul să nu fie un coșmar.

Indiferent dacă sunteți genul acela care lăsa totul pe ultima sută de metri sau, din contră, începeți să puneți lucruri în geamantan cu câteva săptămâni înainte, un mic ajutor nu strică. Pentru că știm și noi că în 9 din 10 plecări, uităm ceva important acasă.

În primul rând, începeți cu o listă. Dacă nu e timp să o faceți în scris și dacă memoria vă ajută, conturați-o mental. Puneți pe ea doar lucrurile cu adevărat utile, pentru că un bagaj greu va poate da dureri de cap… și de spate. În plus, de ce să plătești pentru kilogramele în plus la aeroport? Ca să vă asigurați că bifați tot necesarul, verificați vremea pentru destinația în care veți călători.

În funcție de locul în care plecați, alegeți suportul potrivit pentru bagaj. Pentru că, nu-i așa, într-o drumeție scurtă e suficient un rucsac, pe când un sejur cu familia înseamnă deja geamantane încăpătoare. Evident că extrem de important este și mijlocul de transport. Într-un portbagaj nu vei putea baga jumătate din casă.

Faceți din timp toate cumpărăturile necesare. Astfel, aveți siguranța că nu va trebui să vă bateți capul la destinație cu diverse cheltuieli. Totuși, pentru că suvenirurile fac parte din itinerariul oricărei vacanțe, lăsați loc în bagaj și pentru așa ceva. Niciodată nu se știe….

Atunci cand împachetați hainele, cumpărate de la Brands’ War, desigur :), folosiți metoda rulatului. Veți economisi extrem de mult loc. Iar ca pont, încercați să le puneți pe categorii de produse.

Știm, încălțămintea nu poate fi rulată. Tocmai de aceea, nu exagerați. Pentru o vacanță de 7 zile, sunt suficiente 2-3 perechi de pantofi, pe care îi găsiți, la super preț, în magazinele noastre Brands’ War din Otopeni și din București – Bulevardul Magheru.

Orice membru al familiei, are cosmeticele lui. În cazul în care lista e lungă, încercați să goliți cremele favorite, șampoanele sau loțiunile în recipiente de dimensiuni reduse.

Pentru a optimiza spațiul, rețineți că obiectele mici, cum sunt costumele de baie de exemplu, pot încăpea cu ușurința în colțuri rămase goale. Cât despre ordine, întotdeauna lăsați obiectele esențiale deasupra.

Nu uitați de încărcătoare și de faptul că mereu obiectele de valoare ar trebui să stea într-un bagaj separat, de care să nu vă despărțiți pe parcursul călătoriei. Tot aici, ar fi de preferat să aveți un mini bagaj, care să conțină o ținută pentru o zi, asta în cazul nefericit în care vii se rătăcește geamantanul. Se mai întâmplă…

Pentru o familie ce are și copii, este absolut obligatorie trusa de prim ajutor. Mămicile, știu cel mai bine despre ce vorbim…

În final, nu uitați banii, cardurile, pașapoartele sau alte documente necesare călătoriei. Iar dacă se poate, luați și o carte cu voi!

Cu Drag de Stil – Echipa Brands’ War! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu