Joi noapte, tăiați somnul de frumusețe pe din două și veniți la Brands’ War! Începând cu ora 18.00, beneficiați de 50% discount, la toate produsele expuse. Dați drumul la cronometru pentru că aveți fix 7 ore la dispoziție să vă pierdeți printre rafturi și să vă alegeți ținutele preferate.

Pentru că știm că vă place să fiți în tendințe și că vânați articole ale celor mai mari branduri, la prețuri mici, suntem siguri că ne vom întâlni acolo!

Doamnelor, pe voi vă așteaptă, sub clar de lună, mii de rochii, fuste, tricouri, costume de baie, sandale și genți, de cea mai bună calitate! Domnilor, luați-vă iubitele de mână și haideți și voi la Brands’ War. Găsiți la jumătate de preț tricouri, șorturi de vară sau ținute office. Iar dacă aveți familie mare, să știți că articolele de copii sunt și ele reduse. Cele mai sofisticate ținute de fetițe sau cele mai cool articole de baieței, așteaptă nerăbdătoare să ajungă în dulapul celor mici.

Nu vă faceți probleme. Nimeni nu va observa a doua zi cearcănele, atâta timp cât veți purta un super outfit.

Noi, cei de la Brands’ War, vom fi pe baricade până la ora 01.00 noaptea, așadar, vă așteptăm cu chef de shopping și cu mega promoții, marca Brands’ War!

Oferta este valabilă în magazinele noastre Brands’ War din:

*Bulevardul Magheru, la doar 5 minute de Piața Romană.

*Otopeni, la doar 5 minute cu mașina de Aeroportul Otopeni.

PS: Dă-ne tag într-o poză cu tine printre rafturi, ca să afle toată lumea ce super afaceri ai făcut! Cafeaua tare o dăm noi!

Atenție, joi, până la ora 18.00, niciun produs nu beneficiază de discount.

Cu drag de stil – echipa Brands’ War ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu