Cele mai mari branduri ale lumii, acum la prețuri reale de outlet!

Înființat în octombrie 2019, Brand’s War este unul dintre cele mai mari showroom-uri de tip fashion outlet din țară.

Ne-am propus să revoluționăm ideea de Multibrand Outlet din România și să vă oferim posibilitatea de a vă completa, sau de ce nu, de a vă construi garderoba cu articole vestimentare, încălțăminte și accesorii ale celor mai mari designeri ai lumii, fără a mai fi nevoiți să călătoriți în orașe celebre pentru astfel de centre comerciale.

La noi veți găsi peste 100 de branduri celebre , printre care Armani, Guess, Balmain, Calvin Klein, Furla, Trussardi, Love Moschino, Dolce & Gabbana sau Diesel. Oferta noastră este extrem de bogată și versatilă în același timp, și ne luăm angajamentul față de clientiii noștri ca permanent să aducem în atenția acestora produse noi, dedicate întregii familii și promoții incendiare. Și asta pe tot parcursului anului, nu doar în perioadele de soldări, pentru că BRANDS’WAR înseamnă reduceri permanente de până la 90%, dar și oferte speciale, pe care le vom concepe astfel încât ținuta la care râvniți să își facă loc în dressingul dumneavoastră.

Și pentru că nu ne oprim aici, anul acesta am reușit să deschidem cel de-al 3-lea magazin Brands’War. Pe lângă cele 2 magazine deja situate în Otopeni și Blvd. Magheru, acum puteți să găsiți brandurile dumneavoastră preferate de haine și în Constanța.

Pentru că știm cât de importantă este atmosfera atunci când mergeți la cumpărături, ne-am gândit la toate detaliile, astfel încât experiența dumneavoastră să fie una relaxantă în timpul cumpărăturilor.

Vă propunem să ne urmăriți în continuare pe facebook și instagram pentru a vedea în timp real ce surprize vă pregătim în fiecare zi în magazinele noastre!

 

Tendințele nu înseamnă doar fashion!

Pentru că ne plac provocările am pus sub același acoperiș și piese de mobilier unice. Așadar, la BRANDS’WAR găsiți mobilă de designer, corpuri de iluminat și multe alte accesorii, care vă pot transforma locuința într-o casă de revistă. Și aici, la fel ca în cazul articolelor vestimentare, prețurile vor fi imbatabile iar calitatea superioară celei pe care o oferă piața din România.
Întreaga gamă de produse provine din surplusul de stocuri ale marilor distribuitori de tip outlet din Europa și din colecții din sezoanele anterioare ale brandurilor .
Pentru că știm cât de importantă este atmosfera atunci când mergi la cumpărături, ne-am gândit toate detaliile, astfel încât experiența dumneavoastră să fie una relaxantă.

BRANDURI COMERCIALIZATE:

Menu