Cum să-ți asortezi ținuta cu cea a copilului

De câte ori nu ați văzut prin revistele glossy sau pe site-urile din afară, fotografii în care vedetele de la Hollywood apar perfect asortate cu micuții lor? Beyonce, Kim Kardashian sau Jennifer Lopez sunt câteva dintre mămicile care a avut apariții publice purtând ținute identice sau complementare cu ale fiicelor lor. Ei bine, aceasta este o nouă tendință, pe care începem și noi, românii să o împrumutăm. Și știți cum se spune, dacă-i musai cu plăcere….

Există multe avantaje ale acestui tablou format, de cele mai multe ori, fie din mamă-fiică, fie din tată-fiu.  În primul rând imaginea este una plăcută, care atrage, mai ales dacă ținutele țin cont de tendințe, dar care ne duce cu gândul și la o familie în care unitatea e prezentă.

În al doilea rând, copilul poate imprumuta fără să-și dea seama din stilul părintelui. Va învăța cum se compune corect un outfit, asta bineînțeles, dacă exemplul părinților este unul pozitiv, și va primi validare că vă seama, că și el poate fi ca voi.  Este adevărat că după o anumită vârstă, îl puteți lăsa să facă propriile alegeri, dar important este startul, ce anume îi implementezi celui mic, cu privire la stil și la aspect. Întotdeauna însă, ținând cont și de personalitatea celui mic.

Iar acum închipuiți-vă cât de haioși sunt copii îmbrăcați în ținute la modă. Iar dacă inspirația vine de la outfit-ul mamei ori al tatălui, imaginea este de pus în ramă.  Nu trebuie decât să faceți o vizita în magazinele Brands’ War, să vă lăsați inspirația să își facă de cap și să căutați obiecte vestimentare similare sau măcar cu aceeași cromatică. Iar rezultatul sigur va fi spectaculos.

Iată câteva piese pe care, cu siguranță, le puteți găsi cu ușurință atât la raioanele de adulți cât și la cele de copii.

–        Cămașa din denim. O puteți combina cu ușurința atât cu o pereche de pantaloni scurți cât și cu o fustă colorată.

–        O rochie sau de ce nu, o ținută all black. Este la îndemâna tuturor și va da naștere unui efect WOW.

–        Obiecte vestimentare similare, inspirate din personaje de film ori desene animate, asta în cazul în care aveți o petrecere tematică.

–        Șortul de baie, în cazul domnilor. Deja marii producători au grijă ca în fiecare colecție să existe aceleași modele atât la bărbați cât și la băieței.

–        Tricouri cu imprimeuri sau mesaje identice. Pe care le puteți combina, într-un stil lejer, cu o pereche de pantaloni din denim.

–        Geci de piele. Cât de cool arată un puști într-o geacă neagră de piele, de mana cu tatăl lui?

–        Pantofi în nuanțe apropiate. Chiar dacă mami e pe tocuri, cea mică poate purta o pereche de balerini nude.

–        Ținute sport, compuse din pantaloni de trening și hanorac. O modalitate numai bună de a ieși în evidență la o plimbare în parc.

La acestea putem să mai adăugăm și câteva accesorii. Ochelari de soare asortați, pălării sau genți, în cazul fetițelor. Spor la cumpărături!

Cu Drag de Stil- Echipa Brands’ War!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu