A sosit momentul în care începe vânătoarea după costumul de baie ideal, care să te facă mai sexy, dar în acelaşi timp să-ţi ascundă imperfecţiunile.

Multe dintre femei au mici defecte. Fie că au celulită, vergeturi, sâni prea mici, șolduri prea late etc. Nu te stresa! 99,9% din femei sunt în această situație. Din fericire, există câteva trucuri care te pot ajuta să-ți găsești costumul de baie potrivit pentru tine.

Dacă ai posteriorul plat

Dacă nu eşti mulţumită de cum arată posteriorul tău și ți-ai dori ca acesta să fie mai bombat și mai atrăgător, avem o soluție. Ai nevoie de un costum de baie deux-pieces. Slipul trebuie să aibă detalii menite să creeze volum, cum ar fi volane sau pliuri. De asemenea, ar fi bine să optezi pentru un costum de baie care îți acoperă tot posteriorul.

Dacă ai sânii mici

Pentru a crea iluzia unui bust mai generos trebuie să alegi cu atenție sutienul. Cupele trebuie să fie neapărat buretate, cu efect de push-up. Și în acest caz este recomandat să atragi atenția asupra șoldurilor, optând pentru un slip cu volane.

Dacă ai ‘‘burtică’’

Cea mai bună soluţie este costumul de baie întreg, care îţi acoperă abdomenul, dar îţi pune în valoare sânii şi şoldurile. Unicul minus este că nu te prea ajută să ai un bronz uniform. Poți alege între un costum de baie retro, cu slip care are talia înaltă sau costumul de baie tankini, cu maieu în loc de sutien.

Dacă ai sânii lăsaţi

De obicei, sânii lăsaţi sunt mai mari, ceea ce înseamnă că ai nevoie de o susţinere corespunzătoare. Îţi recomandăm să alegi un costum de baie cu un sutien întărit sub sâni şi prevăzut cu bretele groase, capabile să-ţi menţină sânii ridicaţi. Pentru a crea un echilibru între bust şi şolduri, îţi sugerăm să alegi un slip cu detalii atrăgătoare în zonele laterale.

Dacă ai celulită

Celulita nu iartă pe nimeni, la unele femei este mai vizibilă, la altele – mai puţin. Îţi sugerăm să alegi un costum de baie cu slip tip “short pants”, care îţi acoperă întreg posteriorul şi șoldurile.

Nu uita că în magazinele noastre găsești costume de baie superbe. Acum și la reducere!

Cu drag de stil – echipa Brands’ War ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu