Vă știți poate de pe băncile școlii, sau poate ați petrecut multe nopți împreună, plângând una pe umărul celeilalte, dar totuși, ideea de a alege cel mai potrivit cadou pentru prietena ta bună, îți dă o oarecare bătaie de cap.

Se spune că a oferi ceva este un exercițiu de dăruire și primire a iubirii celor din jur. Dar totuși tu știi că ea, prietena ta, și-ar dori și ceva util. Sau poate ceva scump, la care visează de mult. Ori ceva inedit, pentru că îi place să fie surprinsă. Așa că începi goana prin magazine sau pe site-uri.

Iată câteva sfaturi utile pentru o alegere potrivită:

Înainte de orice, este foarte important ca atunci când alegi un cadou să ții cont și de vârsta acelei persoane, pentru a evita anumite greșeli.

Dacă relația este una extrem de deschisă, poți începe cu întrebarea cheie: “Tu ce ți-ai dori de ziua ta?”. Instant vei primi soluția!

Dacă în schimb nu e genul care să ofere un asemenea răspuns, încearcă să o descoși sau să prinzi din zbor informația.

Planifică din timp cumpărăturile. Altfel, e posibil să alegi ceva la nimereală.

Ține minte că un cadou scump nu înseamna neapărat un cadou apreciat. Bucuria prietenei tale nu variază în funcție de câți bani ai cheltuit tu. La Brands’ War vei găsi produse de brand, la prețuri imbatabile!

Pornind de la ideea că fiecare se pricepe cel mai bine în a-și alege singur un cadou, găsește punctele comune dintre tine și ea și încearca să optezi pentru ceva ce tu apreciezi. De exemplu, dacă vă plac drumețiile, alege un rucsac pe care tu l-ai purta pe munte.

Dacă vrei să combini utilul cu plăcutul, îi poți oferi prietenei tale o decorațiune de interior, potrivită designului casei.

Sau poate e pasionată de gătit. Vei găsi cu siguranță accesorii de gătit sau de masa, ori cărți cu rețete.

Dacă te îndrepți către parfumuri sau produse cosmetice, ai grijă să fie ceva care se încadrează în stilul ei. Dacă e o conservatoare, nu îi vei alege o paletă de farduri cu sclipici sau un parfum prea excentric. Bine ar fi să știi că a mai folosit acel produs.

Și accesoriile de baie ar putea fi o variantă pentru a-și crea o atmosferă de spa în propria locuință.

Te poți folosi și de pasiunile ei. Dacă îi place să scrie, cumpără un pix special. Dacă iubește muzica, alege un DVD cu un super concert. Iar dacă e fan tehnologie, un smartwatch poate fi o variantă bună.

Hainele sunt și ele o alegere, însă ține cont de mărime și de stilul pe care-l abordează sărbătorita. Nu cumpăra articole mulate, dacă știi că ele trebuie să ascundă o burtică sau niște șolduri mari. Te poți îndrepta către o pijama pe gustul ei sau un set de lenjerie intimă. Fă-ți un plan de atac și după aceea vino la Brands’ War pentru mai multă inspirație.

În cazul în care adoră bijuteriile, alege să dai banii pe ceva mai degrabă mic și valoros sau pe o bijuterie handmade. Te poți interesa care este piatra ei norocoasă, în funcție de zodie și îi poți comanda o brățară, care să o însoțească zi de zi.

Știi că ține la glumă? Atunci poți alege o caricatură haioasă, care să o înfățișeze, o cană cu un mesaj amuzant, un tricou cu un imprimeu ironic, care i-ar aduce instant zâmbetul pe buze.

Dacă iubește animalele, e posibil să fie fericită să primească o pisicuță sau un acvariu cu pești. În cazul acesta însă, n-ar fi rău să o atenționezi din timp că va avea o responsabilitate în plus. Poate totuși nu este momentul potrivit.

Nu vrei un cadou material? Atunci alege unul sub formă de experienţă. Poate fi un bilet la operă, la teatru, la film, la un concert, o excursie, un tratament Spa, în curs de fotografie ori o săritură cu parașuta. Iar dacă vrei să combini cele două idei, încearcă să alegi obiecte care să vă folosească în crearea unor experienţe viitoare împreună. De exemplu, o pereche de role, pentru ca apoi să ieșiți amândouă la o plimbare în parc.

După ce ai ales cadoul, nu uita că și forma de prezentare este importantă. Elimină preţul și păstrează totuși bonul, în cazul în care nu ai nimerit darul perfect. Și nu uita, oferă cadoul zâmbind și adresează urarea potrivită. Sigur știi tu care ar fi aceea.

Cu Drag de Stil – Echipa Brands’ War! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu