Ce genți pot purta bărbați?

Domnilor, nu v-ați săturat de buzunare pline, care atârnă inestetic? Sau de mâini ocupate cu portofel, chei și alte obiecte? 

Noi suntem siguri că răspunsul este DA. Tocmai de aceea, vă propunem soluția salvatoare. Este utilă și în ultimii ani, chiar trendy.  Ea se numește simplu, geanta. Și nu e o invenție actuală, dacă ne gândim că designerii au introdus-o în colecțiile lor încă din anii ‘80. Pe piață sunt nenumărate modele de genți masculine, de dimensiuni diferite, care vă pot transforma look-ul într-unul super cool și care nu vor fi confundate niciodată cu geanta iubitei. Vă promitem!

Cel mai important, pentru început, luați în calcul utilitatea ei și forma care vi se potrivește. Este important ca acest accesoriu să vă îmbunătățească ținuta, nu să o ruineze.

În urmă cu câțiva ani, singura geantă acceptată de către barbati era clasica servietă, care însă era potrivită doar într-o ținută business. Acum, aveți de unde alege, în funcție de momentul zilei.

Să începem cu geanta de birou.  Orice gentleman ar trebui să aibă o geantă business, din piele naturală, care să inspire partenerilor elegantă și seriozitate. Aceasta poate avea mai multe texturi și forme, pornind de la servietă, până la o geantă smart casual, pe care o puteți purta pe umăr sau în mână.  Compartimentarea ei este importantă, ținând cont că e nevoie de spațiu suficient pentru un laptop, dosare și alte documente.

Pentru cei mai nonconformiști este ideală și geanta messenger, ce poate fi purtată peste umăr, într-o parte sau la spate. Și aceasta se pretează mersului la birou, însă ea poate fi confecționată și din alte materiale. Chiar dacă aveți multe de pus în ea și chiar dacă materialul îi permite o oarecare elasticitate, evitați totuși să îndesați prea multe lucruri în aceasta. Se va deforma și aspectul nu va fi tocmai plăcut.

Tot pe umăr se poartă și borseta.  I se mai spune și borseta Cross-Body și oferind lejeritate, este potrivită bărbaților care au nevoie de libertate de mișcare. O puteți asorta cu ușurință la o ținută casual, relaxata și poate fi suficient de încăpătoare, dacă vă rezumați la un portofel, acte, chei și o pereche de ochelari.

Geanta polo este similară ca aspect, dar poate fi o opțiune în cazul în care discutăm despre un outfit smart casual. În ea încape lejer o carte sau o tabletă.

Dacă doriți ca acest accesoriu să fie cât mai discret, atunci alegeți borseta de mână, probabil cel mai vechi accesoriu cu această utilitate, folosit vreodată de bărbați. Seamănă cu un portofel, dar este ceva mai mare și poate fi purtat la încheietura mâinii. Un model din piele vă poate completa o ținută elegantă.

Rucsacul urban. Este și el un accesoriu must have. Nu are nicio legătură cu rucsacul de munte, având de multe ori un design care se potrivește până și ținutelor elegante, mai ales dacă discutăm despre unul confecționat din piele.  Încăpător și extrem de comod, rucsacul a devenit foarte prezent în ultimii ani în colecțiile marilor designeri.

Geanta de voiaj. S-a dus de mult vremea moda trolerelor. Acum în tendințe sunt gențile robuste de voiaj, din piele. Cu puține compartimente, la fel de încăpătoare, însă e adevărat, poate nu la fel de comode, aceste genți sunt extrem de elegante și masculine. Mare atenție la fermoare, care trebuie să fie rezistente.  Pentru un plus de lejeritate, puteți opta pentru un model dotat cu roller.

Dacă obișnuiți să faceți sport, o geantă vă este extrem de utilă. În ea ar trebui să încapă lejer echipamentul sportiv. Indicat ar fi ca acest tip de accesoriu să fie făcut dintr-un material rezistent la umezeală și la greutate mare și să aibă o baretă de umăr.

În final, dorim să vă oferim și câteva ponturi, atunci când vă alegeți geanta.

>> Luați în calcul  înălțimea dumneavoastră. Un bărbat scund nu va purta niciodată o geantă prea mare.

>>Ca să nu dați greș, alegeți o geantă neagră, indiferent de modelul pentru care optați.

>>Dacă este prima dată când achiziționați un astfel de accesoriu și vă mândriți cu el, ar fi bine totuși să nu-l purtați peste tot. Așa cum am spus, în funcție de ținută și de locul în care mergeți, geanta este de diferite forme și mărimi.

>>Țineți cont și de nivelul de securitate. Având în vedere că luați cu voi documente și bani, sistemul de inchidere trebuie să fie perfect. Eventual acoperit de o clapetă.

 

Cu Drag de Stil – Echipa Brands’ War!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu