1. Simte-te liberă să porți ochelari dacă ai o vedere slabă. Ochelarii sunt un accesoriu uimitor, care poate schimba întreaga imagine și care spune multe despre personalitatea ta.
  2. Ochelarii adaugă statut tinerilor, oferind încredere. În același timp ochelarii te pot ajuta să pierzi câțiva ani față de generația mai în vârstă.
  3. Fii în pas cu tendințele de astăzi – nu purta ochelarii în care ai strălucit acum 10 ani la universitate. Acest lucru îmbătrânește.
  4. Ochelarii trebuie selectați în același mod în care alegi machiajul. Rama ar trebui să facă fața mai frumoasă, mai expresivă, să-ți sublinieze cele mai frumoase trăsături și să niveleze defectele.
  5. Tendința de astăzi este dată de ochelarii cu rame mari, destul de voluminoase, care ajută fața să pară cât se poate de spectaculoasă.
  6. Ochelarii aviator – aceasta este poate forma care se potrivește absolut tuturor. Totuși atenție, aviatorii sunt diferiți și necesită o selecție atentă.
  7. Au dispărut zilele când paharele erau potrivite pentru toate ocaziile. Asemeni lor, fiecare model de ochelari își îndeplinește funcția sa specifică. Mai ales pentru evenimentele speciale din viața ta, alege ochelari cu o ramă corespunzătoare.
  8. Nu purta ochelari mai ‘‘feminini’’. Nu purta nimic cu strasuri, cu flori, rame subțiri, ochelari ușori, aproape invizibili pe față – acest lucru este demodat.
  1. Nu crede în nicio formulă, crede doar în oglindă! Iar pentru a înțelege și mai bine ce ochelari ți se potrivesc mai mult, fă-ți un selfie și privește atent pozele, așa vei alege cea mai potrivită pereche.
  1. Ochelarii sunt sexy (pentru cei care înțeleg) și inteligenți. Iar să fii inteligentă este la modă:)

Tu ce ai mai avea de adăugat?

Cu drag de stil – echipa Brands’ War ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu